09 юли 2007

На 15 декември 2006 г. Обединение "Промяна" стана член на
Европейската конфедерация на независимите профсъюзи

В писмо до председателя на Обединение "Промяна" - Димитър Диманов, президентът на ЕКНП - Валерио Салваторе, и генералният секретар на организацията - Хелмут Мюлерс, се казва:

"За нас е удоволствие да Ви информираме, че на своето заседание, състояло се на 15 декември т.г., Съветът на Европейската Конфедерацията на Независимите профсъюзи с пълно болшинство прие Заявление за членство на организацията ви. Бихме желали да изразим благодарността си за доверието, което ни оказвате да защитаваме Вашите интереси на европейско равнище по възможно най-добрия начин.

След като разгледа Вашето заявление, Съветът със задоволство констатира, че отговаряте на принципите и критериите за членство в нашата организация в съответствие с нейния Устав.

След официалното заседание бе проведена двустранна дискусия относно техническите условия, касаещи вашето членство. Като пълноправен член на Конфедерацията отсега нататък вие имате право да участвате в нейните мероприятия, както и заседанията на управляващите й органи, за датите на които ще получите своевременно информация. Междувременно, в най-скоро време ще получите покана да вземете участие в серия от семинари, посветени на демографските проблеми, които са организирани от нашата „Академия ЕВРОПА”.

Използваме случая да изпратим на Вас лично и на всички колеги най-сърдечни пожелания по случай Коледа и Нова година. Изразяваме нашата увереност, че Новата 2007 година ще положи началото на дълготрайно и ползотворно сътрудничество между ПРОМЯНА и Европейската конфедерация на независимите профсъюзи."


Няма коментари: